Du er her: Forside Kalender Spændende mini seminar hos Instituttet for Blinde og Svagsynede: navigation uden synets hjælp

Spændende mini seminar hos Instituttet for Blinde og Svagsynede: navigation uden synets hjælp

Netværket Design for Alle inviterer sammen med Instituttet for Blinde og Svagsynede (IBOS) i Hellerup til en spændende mini eftermiddagsseminar.
Tidspunkt 07/01 2015
fra 15:00 til 17:00
Sted Instituttet for Blinde og Svagsynede (IBOS), Rymarksvej 1, 2900 Hellerup
Tilføj begivenhed til kalenderen vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

 

Ved du, hvordan blinde og svagsynede personer benytter moderne teknologier som iPhones,  iPads eller apps i hverdagen? Viste du, at gøres eksempelvis apps og andre teknologier tilgængelige for svagsynede eller blinde personer, så er de også mere anvendelige for personer, der ikke har synsproblemer. Vil du blive klogere på dette, og inddrage denne viden til gavn for din virksomhed og projekter? Så grib denne unikke chancen og deltag i netværket Design for Alles mini eftermiddagsseminar onsdag den 7. januar.

Program for mødet:

Oplæg v/ Birgit Christensen, arkitekt og IKT-Konsulent, IBOS
  • Om IBOS – hvordan kan fagpersoner benytte IBOS
  • Cases og demonstration: ved Lykke Vedsted, IBOS: Sådan fungerer smartphones og tablets (primært iPhones og iPads) for blinde og svagsynede. Hør om og få demonstreret, hvordan apps kan benyttes af blinde og svagsynede, og hvordan IBOS sammen med app-udviklere sikrer tilgængelighed. 
  • Hør også om et spændende pilotprojekt, der undersøger hvordan en ny teknologi kaldet iBeacons kan anvendes til at give stedsspecifik information som kan bruges til way-finding. Et pilotprojekt fra Living IT Lab som IBOS deltager i. Læs om iBeacons her.
  • Der bliver også mulighed for at se og prøve synshjælpemidler i IBOS’ Hjælpemiddeludstilling.
     

IBOS er vært for kaffe og kage.

Deltagerpris og tilmelding:

Gratis for medlemmer af netværket Design for Alle og for studerende ved fremvisning af studiekort (no-show fee 100 kr.). Ph.d.er henregnes ikke som studerende. 100,- kr for ikke medlemmer af netværket.

Tilmeld dig her senest 5. januar 2015 

 

« december 2016 »
december
mantironstorfrelørsøn
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031